SISTE NYTT
 
Birkir fra Stornes
04-06-2019 

Blær holder sin høye avlsverdi etter ny måling
28-09-2017 

Høstføll
22-10-2015 

Blaka fra Stornes solgt
07-10-2015 

Blær opp i BLUP
05-10-2015 

Blaka fra Stornes til salgs
30-09-2015 

Resultatliste fra unghestutstillingen
27-09-2015 

Velkommen til unghestvisning 26. september
14-09-2015 

Årets første føll født på Stornes
05-06-2015 

Gola fra Stornes solgt
31-05-2015 


Arkiv
Referat fra helgens kurs med Kerstin Nilsson
06-03-2011 

Det var lite som tydet på at det faktisk ble kurs i helga da Bjørnefjell var stengt pga uvær og Kerstin sto på andre siden og lurte på om de kom til å åpne. Det var ikke fritt for at ridebanen på Stornes også vår preget av vinden som hadde storm styrke i kastene. Men det finnes ikke dårlig vær sies det, bare dårlige klær så vi håpet i det lengste. Etter uendelige timer i kø og kolonnekjøring over fjellet kom Kerstin endelig til Stornes halv ett om natten. Da undertegnede var førstemann ut lørdag var jeg veldig usikker på om dette var lurt. Vo kan vel si det så forsiktig at økten var alt annet enn lystbetont. Kerstin mumlet noe om et uværstillegg i neste avtale om kurs.
 
Blær frá Búðarhóli og Kerstin Nilsson
    Kerstin Nilsson og Blær frá Búðarhóli
 
Også neste ekvipasjer ut fikk føle på ruskevært, men det tok ikke smilet fra våre to nye Vikingur-medlemmer Libsbeth og Vilje på Sproti fra Skáney og Kolur fra Stornes. "Dette var virkelig forfriskende" var Lisbeth sin kommentar etter første økt.
 
Lisbeth og Kolur og Vilje og Sproti
Lisbeth på Kolur fra Stornes og Vilje på Sproti fra Skáney
 
Og så ga ruskeværet seg. En fin sol kom opp på himmelen og vinden løyet og før vi visste ordet av det var det deilig vårvær på Stornes.
 
Linda Dögg og Dísa fra Hanto
Linda Dögg og Dísa fra Hanto
 
Glói fra Stornes og Kerstin Nilsson
Kerstin longerer Glói fra Stornes
 
Det mest spennende denne gangen var at vi hadde erfarne ryttere på erfarne hester, erfarne ryttere på uerfarne hester, uerfarne ryttere på erfarne hester og uerfarne ryttere på uerfarne hester. Her er en av de mer uerfarne...
 
Snögg fra Sandåker og Hege Torp
Snögg fra Sandåker var ikke enig i alt Hege foreslo... 
 
Som vanlig var Kerstin veldig grundig og hadde forberedt seg god. Alle hadde sendt henne mail på forhånd og fortalt om seg og hesten, og både før kurset og under kurset laget hun et godt opplegg for alle sammen der vi virkelig kom et steg videre. Fire økter senere tror jeg vi alle føler vi står med mer kunnskap og forståelse for hvor veien går videre. De fleste har allerede meldt seg på neste kurs i april. Velkommen tilbake Kerstin.
 
Dagen motto: Ut på tur, aldri sur!
 
Lisbeth på ridekurs på Stornes
Lisbeth var et eneste stort smil etter endt kurs og har allerede meldt seg på neste :-)
 

     Copyright (c) 2007 Stornes gård                                                                                                                                                 Webdesign Kultur&Helse | Shed49